23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zatvara se za promet dio Vukovarske! Od utorka 10 dana okolo…

2 min read
- Ova faza radova zahtijeva potpuno zatvaranje za promet dijela Vukovarske ulice (od Zagrebačke do Stepinčeve ulice) u trajanju 10 dana i to od utorka, 5. prosinca 2023., do petka, 15. prosinca 2023. godine.

– Zbog radova u sklopu investicije društva VODOVOD-OSIJEK d.o.o. pod nazivom „PROJEKT OSIJEK 4“, čiji sastavni dio je i rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici u Osijeku i to od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice te dio Vukovarske ulice i Ulice kardinala A. Stepinca, sukladno Elaboratu privremene regulacije prometa, sljedeća faza radova izvodit će se na samom raskrižju Krežmine, Vukovarske i Gundulićeve ulice – javlja Vodovod, kao i kakve to reperkusije ima na promet ovim cestama…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ova faza radova zahtijeva potpuno zatvaranje za promet dijela Vukovarske ulice (od Zagrebačke do Stepinčeve ulice) u trajanju 10 dana i to od utorka, 5. prosinca 2023., do petka, 15. prosinca 2023. godine.

– Radovi obuhvaćaju prokop Vukovarske ulice, postavljanje novih instalacija vodoopskrbe i odvodnje te asfaltiranje i cjelovitu pripremu za puštanje u dvosmjerni promet dva sjeverna traka Vukovarske ulice, uključujući raskrižja te Krežminu, Stepinčevu i Zagrebačku ulicu.

– Obilazni promet u razdoblju od utorka, 5. prosinca 2023. do petka, 15. prosinca 2023. godine odvijat će se dvosmjerno sljedećim pravcima (pogledajte i sliku ispod teksta):

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

  1. Vukovarska-Zagrebačka-Reisnerova-Stepinčeva-Vukovarska-Gajev trg,
  2. Vukovarska-Zagrebačka-Europske avenije-Stepinčeva-Vukovarska-Gajev trg.

– U petak, 15. prosinca 2023., planiramo otvaranje dvaju sjevernih trakova Vukovarske ulice za dvosmjerni promet uz istovremeno zatvaranje dvaju južnih trakova Vukovarske ulice te trga Baruna Trenka (početak Gundulićeve od Krežmine do Stepinčeve) i dijela Stepinčeve od Vukovarske do Reljkovićeve ulice.

– Stanovnike navedenih ulica, sugrađane i sve vozače koji prometuju navedenom lokacijom molimo za strpljenje i razumijevanje – zaključuje se u obavijesti.

Na dnu teksta potražite kartu obilaznih pravaca…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Vodovod (screenshot)