5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

“Pozdrav svima, ja sam Vanna i vidimo se večeras u Tvrđi”

1 min read
- Pozdrav svima, ja sam Vanna. Pozivam vas sve, koji možete i želite, da se vidimo u Tvrđi u subotu u 20 sti na glavnoj pozornici - najavila je Vanna na IG-u.

Kiša je stala, temperatura se spustila na adventske uvjete, Franjevačkom ulicom u Tvrđi već mirišu kobasice, fritule, burgeri i kuhano vino, što će reći kako su sve pretpostavke postignute da večeras Vanna izađe pred publiku i nastavi tamo gdje je sinoć stao Marko Tolja.

‘Božić bili’ svira u Vanninom ‘storyju’ Instagrama, gdje vas poziva sve večeras na Advent u Osijeku od 20 sati kada je na rasporedu njezin nastup. Naravno, zvijezde uvijek malo zakasne. Možda ona neće, a Marko Tolja nije jučer smio, jer s njim su advent u 20 otvarali gradonačelnik i župan. Sve je moralo biti po protokolu. No, odosmo mi ‘krivim putem’, vratimo se Vanni.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Pozdrav svima, ja sam Vanna. Pozivam vas sve, koji možete i želite, da se vidimo u Tvrđi u subotu u 20 sti na glavnoj pozornici – najavila je Vanna na IG-u.

Inače, ‘Vikend zonu’ idealnu za cjelovečernju zabavu potražite u Franjevačkoj ulici u kojoj se već tradicionalno uživa u živoj glazbi. Čeka vas glazbeni program na velikoj pozornici, prigodna ponuda hrane i pića, božićni ugođaj i zabava.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & IG (arhiva, screenshot)