5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Jel’ moguće!? Odjavio vozilo, ukrao pločice s drugog, a i njemu istekla registracija…

1 min read
Utvrđeno je da je osobni automobil kojim je upravljao koristeći navedene ne pripadajuće registracijske pločice, nije registriran (odjavljen 2. listopada).

– Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela i prekršaja – javlja policija i dodaje…

– Naime, policija sumnjiči 37-godišnjaka da je s teretnog automobila (vlasništvo 47-godišnjaka) otuđio registracijske pločice i postavio na osobni automobil. Utvrđeno je da je osobni automobil kojim je upravljao koristeći navedene ne pripadajuće registracijske pločice, nije registriran (odjavljen 2. listopada).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ali…

– Policijski službenici protiv 37-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenja isprave te mu je uručen obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prebivalištu, jer nije u zakonskom roku prijavio prebivalište na adresi na kojoj živi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Također je i 47-godišnjaku uručen obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, jer nije odjavio vozilo niti produžio važenje prometne dozvole u roku od 15 dana od dana isteka važenja prometne dozvole, a uručeni su mu i potrebiti podaci radi eventualnog podnošenja privatne tužbe u vezi počinjenog kaznenog djela Krađe.