5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Iz pasoša iskinula dvije stranice, nalupala lažne štambilje… Sada u Hrvatsku ne smije 3 mjeseca!

1 min read
- Naime, osumnjičena je unazad dvije godine od nepoznate osobe na području Savezne Republike Njemačke za nekoliko stotina eura nabavila krivotvorene granične štambilje.

– Dana 1. prosinca, oko 5.20 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, na izlazu iz Republike Hrvatske, kontroliran je autobus bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka, vozač, putnici i prtljaga – javlja policija i nastavlja o ‘ulovu’…

– Prilikom pregleda putne isprave od 53-godišnje državljanke Bosne i Hercegovine policijski službenici su posumnjali u vjerodostojnost putne isprave i graničnih štambilja. Daljnjim radom i kriminalističkim istraživanjem potvrđena je sumnja policijskih službenika i utvrđeno da su granični štambilji krivotvoreni, te da u putnoj ispravi nedostaju dvije stranice.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Naime, osumnjičena je unazad dvije godine od nepoznate osobe na području Savezne Republike Njemačke za nekoliko stotina eura nabavila krivotvorene granične štambilje.

– Policijski službenici protiv 53-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenja isprave te joj je sukladno Zakonu o strancima doneseno rješenje o protjerivanju uz izrečenu zabranu ulaska i boravka u Europskoj uniji u trajanju od 3 mjeseca – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)