5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Advent u Portanovi: Igrica za kupnju iznad 20 eura, sv. Nikola, radno vrijeme…

2 min read
- A ukoliko planirate vikend shopping – dobro je na umu imati i kako će TC Portanova ovu nedjelju, 10. prosinca raditi prema uobičajenom radnom vremenu - zaključuju.
portanova google

– Stigao je posljednji mjesec u godini, a to znači pregršt blagdanskih događanja u Portanovi! Advent u Portanovi, sveti Nikola, blagdanska Portastična srijeda… – najavili su iz osječkog trgovačkog centra, nižući o svakom od elemenata po nešto…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U petak, 1. prosinca započeo je Advent u Portanovi – a kako to obično biva, i ovog prosinca u Portanovi su za svoje posjetitelje pripremili pregršt događanja i vrijednih darivanja! Jedinstveni nagradni natječaj Advent u Portanovi donosi vrijedne nagrade, pa tako danas možete osvojiti Baby Center poklon bon u vrijednosti čak 320 eura, a sutra, 6. prosinca možete osvojiti s.Oliver poklon bon u vrijednosti 200 eura. Sve što trebate učiniti je obaviti kupnju u minimalnom iznosu od 20 eura, posjetiti blagdanski kutak kod Info pulta, zaigrati igricu na tabletu – i biti najbolji toga dana!

– U blagdanskom duhu, došetali smo i do posljednje prve srijede u mjesecu, 6. prosinca, kada će se u Portanovi obilježiti blagdanska Portastična srijeda. U većini trgovina bit će aktualni odlični popusti koji predstavljaju idealnu priliku za blagdansku kupovinu. A ukoliko vam popusti nisu dovoljna motivacija za posjet Portanovi – možda će to biti sveti Nikola koji će sutra, od 15:30 do 19:30 sati šetati Portanovom, fotografirati se s mališanima i šuškati slatkim iznenađenjima!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Osim darivanja i slatkih iznenađenja za najmlađe, iz Portanove javljaju kako su povodom blagdana svetog Nikole mislili i na one nešto starije koji su tijekom cijele godine bili dobri… Sutra, 6. prosinca obavezno posjetite Facebook stranicu Portanove jer vas očekuje vrijedan nagradni natječaj organiziran u suradnji Portanove i Mi Store-a, u kojemu će jedan sretnik ili sretnica osvojiti Redmi Note 11S 5G – 4+128 GB Twilight Blue.

– Portanova nudi veliki izbor odjeće, obuće, gadgeta, potrepština za kuću, ali vi i dalje ne znate što pokloniti svojim najdražima? Iz Portanove predlažu dar s bezbroj mogućnosti – Portanova poklon karticu! Vi birate iznos, a izbor poklona prepuštate svojim najdražima. A za one koji to možda još ne znaju, Portanova poklon karticu moguće je kupiti putem automata kraj Info pulta Portanove ili online putem Web shopa. Vrijednost kartice može biti bilo koji iznos od 10 do 200 eura.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– A ukoliko planirate vikend shopping – dobro je na umu imati i kako će TC Portanova ovu nedjelju, 10. prosinca raditi prema uobičajenom radnom vremenu – zaključuju.

I svim nedjeljama, do kraja godine, a i na Badnjak, do 17 sati.

Foto: Google Street View (screenshot)