2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO & FOTO Gorjeli automobili u OBŽ! Intervencije na sve strane…

1 min read
U prvoj, gdje je gorjelo teretno vozilo, još se i doima kako je spašeno, ali drugo, na video snimci je u potpuno plamenu.

Dvije su požarne intervencije u kratkom vremenu bile na cesti u Osječko-baranjskoj županiji. O jednoj su izvijestili vatrogasci i Centar 112, a druga je ‘osvanula’ na Facebooku na popularnoj stranici koja donosi vijesti sa slavonskih prometnica. U prvoj, gdje je gorjelo teretno vozilo, još se i doima kako je spašeno, ali drugo, na video snimci je u potpuno plamenu. Drugi je požar bio, pišu na Facebooku, u Svetom Đurađu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Vatrogasci DVD-a Semeljci izvijestili su na Facebooku danas kako su imali požarnu intervenciju u prometu sinoć, a o čemu je jutros obavijest poslao i Županijski centar 112 Osječko-baranjske županije, navodeći, kao i oni, da su s njima na požarištu bili i kolege, javljeno nam je iz DVD-a Đakovo, ne toliko zbog razmjera požara, već iz mjera predostrožnosti i ako treba reagirati u eventualnoj prometnoj nesreći. Pa ipak, dobro je znati da imaš uz sebe još nekog. Na intervenciju su izašli u 22:24, svega par minuta nakon što je stigla dojava, kamo su jurnuli sa 7 ljudi i navalnim vozilom, dodaju.

Pogledajte fotografije i video…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Foto: Facebook, DVD Semeljci, Uživo sa slavonskih prometnica (screenshot)