28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osijek i dalje ‘na kruhu i vodi’! Trener Zekić nizao neugodne izjave poslije Varaždina…

2 min read
...nizao je neugodne izjave trener Osijeka Zoran Zekić nakon utakmice u Varaždinu. "Taj drugi gol, to se ne može događati profesionalnoj momčadi"...

“Ne možemo više ovako, ne možemo”, “Vidio sam zadnjih 20 minuta prvog dijela…”, “Jedino što je dobro je taj bod”…, nizao je neugodne izjave trener Osijeka Zoran Zekić nakon utakmice u Varaždinu. “Taj drugi gol, to se ne može događati profesionalnoj momčadi”, “To nije kakav Osijek smije biti”…, nastavljen je niz u svega dvije-tri minute izjave poslije utakmice.

Osijek je jučer remizirao u Varaždinu 2-2. Nastavak je to niza ‘posnog niza na kruhu i vodi’. Iako je i jedno i drugo vrijeme pripreme, Osijek je više ‘u korizmi’, nego ‘u adventu’.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Dobro smo krenuli, zabili pogodak u pravo vrijeme, a nakon toga neobjašnjiva naša igra. Mislim da su nas Pilj i Postonjski naučili nogometnu lekciju o tome kako se igra nogomet na sredini terena, hrabro s pravim i brzim odlukama, s donošenjem lopte na našu zadnju liniju. S druge strane bili smo bezidejni, bez hrabrosti i na kraju se to svelo na duge lopte na Miereza što mi se nimalo ne sviđa. Nije mi ugodan trenutak, ne osjećam najbolje jer znam da svi očekuju puno više. Imam veliku odgovornost, ovo je moj grad i možda bi u nekoj drugoj sredini to podnosio malo lakše. Ovo ja naš trenutak, moramo se s tim boriti i nadam se da ćemo dati sve od sebe protiv Slaven Belupa pa mirnije i pametnije glave ići dalje. Ovako više zaista ne možemo – rekao je Zekić.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)