20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova ‘vikend adventska runda’ u Osijeku je pred nama! Bang Bang, Songkillers, Dora Vestić…

1 min read
Dakle, draga nacijo, kako bi rekao Davor Gobac, čeka nas vrhunski glazbeni vikend. Još jednom - Bang Bang, Songkillers i Dora Vestić. Da, Josip Horvat s njom također.

Nova je ‘runda Adventa’ pred nama ovaj vikend, novi adventski kraj tjedna i najbolja događanja u Franjevačkoj ulici na glavnom ‘stageu’. Pred nama su dva koncerta ovaj vikend, Bang Bang u petak navečer i Songkillersi u subotu. Oba koncerta na rasporedu su u 20 sati.

A usput, samo da znate, sjajna osječka glazbenica Dora Vestić nastupit će na Adventiću 17. prosinca, u nedjelju, u 20 sati na istoj pozornici. Dakle, draga nacijo, kako bi rekao Davor Gobac, čeka nas vrhunski glazbeni vikend. Još jednom – Bang Bang, Songkillers i Dora Vestić. Da, Josip Horvat s njom također.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Petak je savršen dan da se potrpamo u kombi i zaletimo do Osijeka na Advent – napisali su iz skupine Bang Bang na Facebooku, koji će prvi u ovom adventskom vikendu nastupiti u Osijeku.

O svemu ostalom vam nećemo opet pisati. Vjerujmo da ste već naučili gdje su najbolje ‘kobaje’, gdje najbolje fritule, langošice, kuhano vino…, znate gdje je festival svijetla, gdje jelki, znate i da je vremenska prognoza malo ‘brrrr’, ali kako treba, zimski.

Uostalom, evo rasporeda…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & KC (screenshot)


Facebook Comments