16. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Očevid užasa: Trgovkinju je izbola nožem jer je htjela ukrasti nešto iz trgovine!?

1 min read
- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili smo da je 34-godišnjakinja 13. prosinca oko 10,30 sati u trgovini u Vukovaru, s ciljem da se protupravno okoristi, nožem napala i teže ozlijedila 50-godišnju djelatnicu trgovine. 

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad ženskom osobom koja je izbola trgovkinju oštrim predmetom. Nožem je izbola trgovinju u namjeri stjecanja prtupravne koristi, što bi značilo da je htjela nešto ukrasti, nije prošlo, a onda je posegnula za stravičnim ‘rješenjem’.

– Policijska uprava vukovarsko-srijemska je dovršila kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakinjom te utvrdila sumnju da je počinila kazneno djelo Teško ubojstvo u pokušaju – javlja policija i dodaje…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili smo da je 34-godišnjakinja 13. prosinca oko 10,30 sati u trgovini u Vukovaru, s ciljem da se protupravno okoristi, nožem napala i teže ozlijedila 50-godišnju djelatnicu trgovine. 

– Nakon policijskog postupanja 34-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu, zbog sumnje da je počinila navedeno kazneno djelo, predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)