29. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Uz 4 Tenora nastupit će i omiljeni glas osječkog HNK-a, osječka Marija Von Trapp – Ivana Medić!

2 min read
- Vidimo se 17. prosinca 2023. godine, gdje će se ljepota glazbe susresti s čarolijom divnog ambijenta Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku - zaključuju iz Rotary kluba.
ivana medić

Foto: Instagram (screenshot)

Inače, 4 Tenora su – Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak. A pridružit će im se i sopran, omiljeni glas osječkog HNK-a, osječka Marija Von Trapp, sopranistica HNK u Osijeku Ivana Medić. Objavila je to na društvenim mrežama, mi provjerili…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– S ponosom najavljujemo nezaboravni božićni koncert 4 Tenora, koji će se održati u HNK Osijek, 17. prosinca 2023. godine. Ovaj spektakularni glazbeni događaj ne samo da će razveseliti vaša srca u blagdanskom duhu, već će i podržati hvalevrijednu inicijativu – SOS Dječje selo Ladimirevci – objavili su osječki članovi Rotary kluba, organizatori koncerta, nastavljajući…

– Pridružite nam se na koncertu koji ima posebnu misiju – prikupljanje sredstava za pomoć djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Vaša podrška našem humanitarnom naporu stvarat će svjetliju budućnost za ove djecu, pružajući im ljubav, podršku i sigurnost.

– Nastupi 4 tenora obično su rezervirani za dvorane ili otvorene prostore. Ovaj jedinstveni trenutak gdje će nastupiti upravo u kazalištu čini događaj izuzetno posebnim. Ne propustite priliku doživjeti snagu i ljepotu njihovih glasova na ovoj neponovljivoj lokaciji!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Donacija za ulaznicu iznosi 70 € za fizičke osobe ili 100 eura za tvrtke, a svoje karte možete rezervirati i dobiti dodatne informacije slanjem upita na e-mail: uprava@rotary-osijek.hr.

– Vaša podrška i prisutnost na ovom koncertu znače svijet za djecu SOS sela. Radujemo se zajedničkom stvaranju čarolije božićne atmosfere i ostvarivanju zajedničkog cilja – pružiti ljubav i podršku onima kojima je najpotrebnija.

– Vidimo se 17. prosinca 2023. godine, gdje će se ljepota glazbe susresti s čarolijom divnog ambijenta Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku – zaključuju iz Rotary kluba.

Foto: Instagram (screenshot, arhiva, ilustracija) & Rotary (screenshot)


Facebook Comments