24. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Promjene u Vukovarskoj donose promjene i u ‘postavkama’ GPP-ovih autobusa…

1 min read
- Zatvara se za promet južni kolnik Vukovarske ulice (od Zagrebačke do Stepinčeve ulice) uz istovremeno prometovanje dvosmjerno po sjevernom kolniku.

– Obavijest korisnicima javnog gradskog prijevoza na autobusnim linijama GPP-a koje prometuju preko Trga Ljudevita Gaja – naslovili su iz GPP-a novu obavijest, jer s otvaranjem dijela Vukovarske, mijenjaju se ‘postavke’ prometovanja autobusa GPP-a.

– Zbog nastavka radova na projektu „OSIJEK 4“, vezano uz rekonstrukciju vodoopskrbnog cjevovoda i sustava odvodnje u Osijeku, 15. prosinca 2023. godine od 15,00 sati, doći će do ponovnog otvaranja Vukovarske ulice za dvosmjerni promet prema i od Gajevog trga prema sljedećem… – kreću u nabrajanje iz GPP-a…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zatvara se za promet južni kolnik Vukovarske ulice (od Zagrebačke do Stepinčeve ulice) uz istovremeno prometovanje dvosmjerno po sjevernom kolniku.

– GPP sve svoje autobusne linije koje prometuju preko Gajevog trga, a bile su privremeno preusmjerene od 1.-15. prosinca 2023. godine obilazno Stepinčevom, Reisnerovom i Zagrebačkom ulicom, ponovno vraća na ustaljene trase u oba smjera prema i od Gajevog trga, na istok i zapad.

– I nadalje se ne koristi autobusno stajalište Zagrebačka ul. jug koje ostaje u zoni građevinskih radova, te nema zamjenskog stajališta, kao ni zaustavljanja za ulaz i izlaz putnika od Gajevog trga do Ul. kneza Trpimira jug (stajalište kod Crvenog fiće i tenka).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Mole se putnici za razumijevanje.

– Sve potrebne informacije o navedenim izmjenama u prometu mogu se dobiti na sljedećim brojevima telefona: Prometni ured 228 – 308, 228 – 346 i Gajev trg 206 – 032 – zaključuje se u objavi.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)