28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Evo kolika kazna čeka pijanog Slavonca bez dozvole, koji je jednosmjernim ulicama bježao…

1 min read
...utvrđeno i da je vozilom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,10 promila. Mlad je čovjek, tek su mu 23.

Policija je danas objavila što sve čeka kao moguća kazna, odnosno zbog ‘njegovih nedjela’, jednog Slavonca, koji je u nedjelju u noći pijan bez vozačke vozio u suprotnom smjeru i bježao policiji. Kada sve uzmeu obzirm, mogao je zakonski taj zbroj biti možda i veći, ali svejedeno će mu biti ‘oguljena koža’…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Podsjetimo, u nedjelju 17. prosinca 2023. oko 2.55 sati u Požegi u Ulici kralja Zvonimira, vozač se, koji je upravljao osobnim automobilom, oglušio na zvučne i svjetlosne signale službenog vozila i nastavio vožnju kolnikom Primorske ulice u suprotnom smjeru nakon čega je skrenuo u Županijsku ulicu u suprotnom smjeru gdje je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika te udario prednjom lijevom stranom vozila u metalnu ogradu i betonski zid.

Potom je utvrđeno i da je vozilom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,10 promila. Mlad je čovjek, tek su mu 23.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Vozaču je izdan optužni prijedlog na novčani iznos od 4.880,00 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od 22 mjeseca – dodaje na kraju policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)