22. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dva sata nakon sudara muškarac je umro u bolnici! Policija moli svjedoka da se javi…

3 min read
...- ...prema trenutno raspoloživim informacijama, na mjestu događaja prometne nesreće je bila još jedna osoba (svjedok-očevidac)...

UPDATE, 24.12.’23. u 10:00 sati – Policija je jučer tražila svjedoka, osobu za koju su znali da je bila na mjestu događaja i vjerojatno svjedočila cijeloj prometnoj nesreći, a kako bi zaključila istraživanje. Podsjećamo, jedna je osoba umrla u bolnici nakon prometne nesreće, a policija sada donosi sve detalje…

– Na Županijskoj cesti 4202 u blizini Trnjana, dana 23. prosinca, u 16.40 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok su četiri osobe ozlijeđene – objavila je jutros policija, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici Postaje prometne policije u suradnji sa zamjenikom Općinskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu obavili su očevid na mjestu događaja prometne nesreće. Utvrđeno je da je 53-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom započela radnju pretjecanja, uslijed čega je došlo do udara prednjeg dijela automobila u prednji dio osobnog automobila koji se kretao iz suprotnog smjera, a kojim je upravljala 22-godišnjakinja. Automobil kojim je upravljala 22-godišnjakinja je od jačine udara odbačen i sletio u odvodni kanal.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 75-godišnjak, kojemu su prilikom izvlačenja iz automobila pomogli pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod te je prevezen u bolnicu, gdje je naknadno od zadobivenih ozljeda preminuo. Nadalje, teško je ozlijeđena 74-godišnjakinja, dok su lakše ozlijeđeni 22-godišnjakinja, 24-godišnjak i 2-godišnjak, kojima je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu.

– Tijekom trajanja očevida u vremenu od 17 do 20.05 sati, promet je navedenom dionicom bio u prekidu, te se odvijao obilazno uz regulaciju policijskih službenika.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici protiv 53-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, dok protiv 74-godišnjakinje slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga (nekorištenje zaštitnog sigurnosnog pojasa) zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se.

Foto: PU BPŽ (screenshot)


Dva sata nakon prometne nesreće policiji je iz bolnice stigla obavijest o smrti osobe koja je bila dijelom prometne nesreće koja se dogodila oko 16:40 sati. Još dvije osobe su ozlijeđene nakon sudara dvaju automobila. Policija ima saznanja da je sve vidjela još jedna osoba, svjedok. Stoga je sinoć upućen poziv da se ista javi kako bi se cijeli tragičan događaj rasvijetlio.

– Dana 23. prosinca, u 16,43 sati, u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimljena je dojava da je na izlazu iz Vranovaca došlo do prometne nesreće (sudar dva automobila) u kojoj ima ozlijeđenih osoba – objavila je policija, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, djelatnici Hitne medicinske pomoći i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod koji su pomogli prilikom izvlačenja jedne osobe prikliještene u automobilu.

– Oko 18.45 sati, u Operativno-komunikacijskom centru policijske uprave, zaprimljena je informacija da je jedna osoba (muškarac rođ. 1948. godine) od zadobivenih ozljeda preminula u bolnici u Slavonskom Brodu. Liječničku pomoć su zatražile još dvije osobe te je trenutno nepoznata kvalifikacija njihovih ozljeda.

– U tijeku je očevid kojim će se utvrditi činjenice i okolnosti nastanka prometne nesreće, a policijski službenici preusmjeravaju promet obilazno – objavila je sinoć policija, a onda je stigla i dopuna, potraga i zamolba za očevicima…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– …prema trenutno raspoloživim informacijama, na mjestu događaja prometne nesreće je bila još jedna osoba (svjedok-očevidac) te molimo da se javi policiji na broj 192 ili u Postaju prometne policije osobno, odnosno na broj telefona 035/211-539 radi davanja korisnih saznanja o prometnoj nesreći.

Foto: Pixabay (ilustracija)