23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pješakinju srušio autom u kanal! Bio je pijan, bez vozačke…

1 min read
- Ozlijeđenoj pješakinji je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu gdje je zadržana na daljnjem liječenju, a ozljede su okvalificirane kao lakše.

– Na kolniku Županijske ceste 4205, u Banovcima, dana 27. prosinca, u 17.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena – javlja policija i pojašnjava kako je do ozljede pješakinje došlo…

– Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da je 24-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (s 0,84 promila alkohola u organizmu), prije ponovnog stjecanja prava na upravljanje, zbog neprilagođene brzine kretanja nije na vrijeme uočio 64-godišnju pješakinju koja se kretala u istom smjeru uz rub kolnika te je bočnim prednjim dijelom automobila udario u istu koja je potom pala u odvodni kanal.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ozlijeđenoj pješakinji je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu gdje je zadržana na daljnjem liječenju, a ozljede su okvalificirane kao lakše.

– Policijski službenici su 23-godišnjaka (ponavljač prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola) priveli u policijsku postaju i zadržali na otrježnjenju, te protiv istoga podnose odgovarajuća pismena, dok protiv 64-godišnjakinje (nekretanje nogostupom) i vlasnice vozila (davanje vozila na upravljanje osobi koja nema pravo upravljati) podnose obavezne prekršajne naloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.