18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vratar Osijeka na prvom treningu slomio ključnu kost! Slijede operacija i više mjeseci oporavka…

1 min read
Nažalost, već prvog dana priprema Bijelo-plavih na treningu se dogodila teža ozljeda jednog našeg prvotimca... - objavio je NK Osijek.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

– Naš je vratar, nažalost, zaradio težu ozljedu na prvom treningu i neće ga neko vrijeme biti na terenu – objavio je NK Osijek na mrežnoj stranici, dodajući kako je golman slomio ključnu kost, a to neće proći bez duže rehabilitacije, operacije, neće proći bez Osijekove potrage za brzim rješenjem.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nažalost, već prvog dana priprema Bijelo-plavih na treningu se dogodila teža ozljeda jednog našeg prvotimca. Riječ je o vrataru Marku Barešiću kojemu je pukla ključna kost u jednom sudaru s Domagojem Bukvićem u kojemu je „Bare“ izvukao deblji kraj dok je njegov suigrač samo u trenutku ostao ošamućen, ali se brzo stabilizirao i neće morati pauzirati u radu – dodaju iz NK Osijek i zaključuju.

– Što se Barešića tiče, on je pod stalnim nadzorom klupskog liječnika i predstojnika Klinike za ortopediju i traumatologiju dr. Ivana Lovrića i ubrzo ga očekuje operacija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Jasno je da to uvjetuje i dužu stanku od nogometa te je sasvim izvjesno da su pripreme za njega završene već prvog dana i da ga nekoliko mjeseci neće biti na terenu i u kombinacijama za momčad. U svakom slučaju, svi mu želimo što brži i potpuni oporavak! – zaključuju iz kluba.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)