26. veljače 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Zapošljava i Fina u Osijeku…

3 min read
Pregledajte preostale poslovne prilike na službenoj stranici posao.hr. Želim vam puno sreće u procesu odabira!

Posao.hr – vaša destinacija za brz i uspješan ulazak u svijet rada. Otkrijte 10 pozicija koje su posebno naglašene za vas ovaj tjedan!

Konzum Plus d.o.o zapošljava na pozicijama Prodavača gotovih jela (m/ž), Skladištara u prodavaonici (m/ž), Studentskog posla (m/ž), Blagajnika (m/ž), Prodavača (m/ž), Mesara (m/ž) te Vozača B i C kategorije (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Svaka pozicija kandidatima nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, dodatno zdravstveno osiguranje te isplatu božićnice, uskrsnice i mnoge druge nagrade. Za više informacija o svakoj poziciji posjetite link do 18.1.2024.

Mamut Fortis d.o.o. traži Operatera/Blagajnika (m/ž) za automat klub u Čepinu. Posao uključuje blagajničke poslove, rad s automatima, vođenje evidencija, te nudi razne pogodnosti poput stimulacija, bonusa, mogućnosti napredovanja i obuke. Potrebna su komunikativnost, ljubaznost i spremnost na timski rad. Radni odnos može biti na određeno ili neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 18.1.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Adecco Hrvatska traži Konzultanta u kontakt centru na talijanskom jeziku (m/ž) s izvrsnim znanjem talijanskog i Radnika u dentalnom laboratoriju (m/ž) u Čepinu s najmanje 2 godine iskustva. Nude fleksibilnost radnog vremena, edukaciju, bonuse. Za više informacija posjetite link do 2.1.2024. za posao Radnika u dentalnom laboratoriju, a za Konzultanta u kontakt centru na talijanskom jeziku do 31.1.2024.

Fina traži SAP konzultanta – eksperta (m/ž) za održavanje i unaprjeđenje SAP rješenja, implementaciju zakonskih promjena te analitičke i savjetodavne poslove. Potrebno je 10 godina iskustva, SAP certifikat, znanje engleskog, rad na neodređeno s probnim radom, božićnica, regres, sistematski pregled i ravnoteža privatnog i poslovnog života. Prijavite se putem linka do 22.1.2024.

Tvrtka DIDI d.o.o. traži Vozača hladnjače (m/ž) za rad u Đakovu, Osječko-baranjska županija. Posao obuhvaća vožnju vozila s kategorijom C, a potrebna je srednja škola (3 godine). Radno iskustvo nije važno. Za prijavu posjetite link do 31.1.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sunce Hoteli d.d. / Bluesun traži zaposlenike na pozicijama Suradnika u investicijama – strojarski inženjer (m/ž), Suradnika za investicijske projekte (m/ž), Suradnika u investicijama – inženjer elektrotehnike (m/ž), Project managera (m/ž) te Interior designer-a (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 31.1.2024.

AQUAMONT d.o.o. traži 4 radnika u Osijeku na poziciji Pomoćni radnik u niskogradnji na telekomunikacijama, s osnovnom školom ili srednjom školom (3 godine). Posao obuhvaća pomoćne poslove u niskogradnji na telekomunikacijama, a nudimo zaposlenje na neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 19.1.2024.

Manpower traži Telefonskog prodajnog savjetnika (m/ž) za rad u uredu u Osijeku i okolici, s mogućnošću rada od kuće nakon edukacije. Posao uključuje telefonsku prodaju A1 usluga, a nudi atraktivne bonuse i mjesečne pogodnosti. Potrebna je SSS, a prethodno iskustvo nije uvjet. Za više informacija i prijavu posjetite link do 1.2.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Workforce traži Referenta knjigovodstva (m/ž) za Benetton u Osijeku s radom na kontrolama dokumentacije, suradnjom s poslovnim segmentima i zahtjevima za ekonomsku stručnu spremu. Nudi stalna primanja, usavršavanje i ugovor s mogućnošću stalnog zaposlenja. Prijave su otvorene putem linka do 31.1.2024.

Deltron d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Zagrebu i Osijeku. Nudi se dinamično radno okruženje, mogućnost učenja te dodatno zdravstveno osiguranje, uz zahtjeve poput SSS, VSS ili VŠS, poželjnog iskustva s klimatizacijskom opremom, vozačke dozvole B kategorije i aktivnog korištenja engleskog jezika. Za više informacija prijavite se putem linka do 16.1.2024.

Pregledajte preostale poslovne prilike na službenoj stranici posao.hr. Želim vam puno sreće u procesu odabira!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)