28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Za koncert Halida u Osijeku ‘otišla’ već četvrtina dvorane ‘online’, fizička prodaja kreće na više mjesta…

2 min read
- Repertoar? Halid ne može promašiti. On uvijek napravi sjajnu atmosferu i vrhunski koncert i ne treba sumnjati u hitove. Raduje se dolasku u Osijek - zaključio je Jukić.

– Zadnji puta kada smo se vidjeli, a to uvijek bude o rođendanima nekog iz ekipe, rekli smo ‘ajmo napraviti skoro koncert u Osijeku, a Halid je odmah rekao “Može”, da to menadžer riješi. I tako smo kasnije dogovorili koncert iz dva-tri telefonska poziva – kazao nam je vlasnik Koncert agencije Domagoj Jukić, dodajući da ulaznice za koncert Halida Bešlića sljedeći tjedan idu i na fizička prodajna mjesta, da je već ‘otišlo’ oko 25% ulaznica u ‘online’ prodaji.

Da, kao što već znate, malo nakon triju koncerata Aleksandre Prijović, malo nakon koncerta Željka Joksimovića 3. ožujka, u Gradski vrt 16. ožujka dolazi ponovno Halid Bešlić. Koncert će biti u 21 sat u dvorani Gradski vrt.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Prodaja ulaznica već je krenula putem sustava Eventim. Nisu jeftine, ali to je ipak Halid. Posljednji puta prodaja ulaznica bila je i na još nekoliko mjesta u Osječko-baranjskoj županiji, u više kafića u Osijeku, a tako će biti i ovaj puta. Dakle, ‘online’ već sada, kao i na kisocima Tiska i Petrolovim pumpama, a od 18. siječnja prodaja kreće u Osijeku u ugosititeljskim objektima Caffe bar Press, Caffe bar Dvorac (Mačkamama), Caffe bar Play (dvorana Gradski vrt), Caffe bar Dumina (DGO), U Našicama u The Monkey baru, u Valpovu u Centru kulture M.P. Katančić, u Vinkovcima u Fitness centru Zara, u Hotelu Lav u Vukovaru, u Županji u kafiću Urban i u Hotelu Dunav u Iloku.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Repertoar? Halid ne može promašiti. On uvijek napravi sjajnu atmosferu i vrhunski koncert i ne treba sumnjati u hitove. Raduje se dolasku u Osijek – zaključio je Jukić.

Cijene ulaznica su 25 eura za parter i 30 eura za tribine. A VIP sa stolom stoji 50 eura.

Foto: Youtube (screenshot)