3. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO WineOS ‘the dan’ – Da pojednostavimo – ‘chefovi’ kuhaju, vinari toče, a vi šetate i kušate…

2 min read
U danu kroz dvorane prolazi oko 2.000 ljudi, a veći je posjet subotom, otkrivaju i organizatori, što će reći da je danas - 'the dan'.

U 15 sati otvaraju se vrata Gospodarskog centra za ‘drugu rundu’ WineOS-a. Svatko ima svoje preferencije, ali kažu da je drugi dan još i bolji, kada prođu nastupni trenutci, otvorenje…, da drugog dana svi požele i treći 🙂 Dakle, dame i gospodo, nastavlja se WineOS, jučer otvoren ponajveći vinarski sajam u Hrvatskoj, ‘festival’ svega dobrog, hrane, vina, pića… Predstavljaju se ondje ‘chefovi’, kuhari, ‘klinci’ iz ‘ugostiteljske’… Više od 100 izlagača je na ‘displayu’, 600 etiketa, hrane u izobilju, a čuli smo da ima i onih koji vole radionice 🙂

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U danu kroz dvorane prolazi oko 2.000 ljudi, a veći je posjet subotom, otkrivaju i organizatori, što će reći da je danas – ‘the dan’.

– Mene jako raduje što imamo više od 100 izlagača vina, žestokih pića…, a više od polovice su naši domaći, iz Slavonije i Podunavlja. Drago mi je onda da nam dolaze posjetitelji iz drugih dijelova Hrvatske, jer dolaze vidjeti što se ovdje nudi. Ima i izlagača i posjetitelja iz Dalmacije, Istre, susjednih država, Slovenije, Mađarske, Sjeverne Makedonije, čak i iz Španjolske… – nizao je predsjednik Udruge Dekanter, organizatora WinEOS-a, malo nakon otvaranja, prvog dana.

– Ne može biti ljepši početak godine nego degustacija eno i gastro ponude našeg kraja. Želim svim gostima da se dobro osječaju, zabave, da što duže uostanu i uživaju u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji – rekao je i župan osječko-baranjski Mato Lukić.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Prvi dan devetog izdanja sajma vina, delicija i ugodnog življenja je iza nas! Vidimo se i danas, na drugom danu, s početkom od 15.00 sati pa sve do 21.00 sat kada Sajam završava. Podsjećamo na besplatni autobusni prijevoz i na ‘afterparty’ koji će se održati u clubu Oxygene – objavili su s WineOS-a, kao podsjetnik da je danas drugi dan, ‘bespla’ prijevoz i ‘afterparty’.

Dakle, da pojednostavimo – ‘chefovi’ kuhaju, vinari toče, a vi šetate i kušate…

Foto: OBŽ (screenshot)