29. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Oglasila se i policija: Napadač na maloljetnika danas ide u pritvor! Iz snimke nisu vidjeli tko je…

2 min read
Budući da se počinitelj i oštećeni nisu poznavali, a iz dostavljene snimke nije bio vidljiv počinitelj niti drugi sudionici događaja, policijski službenici su proveli složeno kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg su obavili niz razgovora sa više osoba i prikupljali i druga saznanja... - govore.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

– U vezi jučerašnjih medijskih informacija i događaja od dana 31. prosinca, obavještavamo vas o slijedećem: Policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi dana, 31. prosinca, u 3.30 sati, započeli sa operativnim radom i kriminalističkim istraživanjem u vezi događaja od navedenog dana, kada je oko 00.50 sati, u Slavonskom Brodu, na ulici bez posebnog povoda fizički napadnuta maloljetna osoba – javlja policija danas priopćenjem, kojeg su obećali jučer, nakon što su roditelji dva tjedna čekali odgovor i medijima se obratili uz objavu snimke premlaćivanja njihovog sina u Slaovnskom Brodu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Budući da se počinitelj i oštećeni nisu poznavali, a iz dostavljene snimke nije bio vidljiv počinitelj niti drugi sudionici događaja, policijski službenici su proveli složeno kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg su obavili niz razgovora sa više osoba i prikupljali i druga saznanja, te su dana 15. siječnja, temeljem prikupljenih informacija došli do saznanja o počinitelju – nastavlja policija i dodaje…

– Utvrđeno je da se radi o 21-godišnjaku nad kojim je kriminalističkim istraživanjem potvrđena sumnja u počinjenje kaznenog djela Nasilničkog ponašanja. Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu danas biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Također napominjemo, da policijska uprava u cilju zaštite maloljetnika ne obavještava javnost o detaljima iz sličnih događaja u kojima su sudionici maloljetne osobe kako ne bi došlo do eventualne dodatne viktimizacije istih – zaključuje se.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)