14. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Đakovčanin osvojio Mercedes C klase! INA objavila! Uručuje mu u petak!

1 min read
- Kupci su se mogli uključiti na način da posjete bilo koje Inino maloprodajno mjesto i obave kupnju u bilo kojoj vrijednosti, uz skeniranje INA Loyalty kartice - pišu i INA-e i dodaju...

Uručenje glavne nagrade, odnosno Mercedesa C klase, INA će upriličiti u Đakovu ovog petka, jer nagradu je osvojio Đakovčanin u njihovoj nagradnoj igri Osvoji Mercedes nikad lakše, objavili su u pozivu medijima. Mercedes, dodaju, dolazi s plaćenom registracijom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Uručenje će se dogoditi na maloprodajnom mjestu INA Đakovo-Nazorova, dodaju iz INA-e u pozivu, a govore i kako je nagradna igra trajala od 17. listopada do 12. prosinca 2023., dok su u njoj su mogli sudjelovati članovi Ininog programa vjernosti INA Loyalty.

– Kupci su se mogli uključiti na način da posjete bilo koje Inino maloprodajno mjesto i obave kupnju u bilo kojoj vrijednosti, uz skeniranje INA Loyalty kartice – pišu i INA-e i dodaju…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ključeve atraktivnog automobila, sretnom dobitniku Hrvoju Bogneru iz Đakova će uručiti Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje, koja će se i obratiti prisutnima – zaključili su.

Foto: Pixabay (ilustracija)