28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U reprezentaciju pozvano 5 naših i jedan trener! Predvodi ih Mia Wild!

1 min read
- Mia Wild (60 m), Lorena Faktor (60 m prepone), Sara Aščić (skok u vis), David Kurtek (skok u vis), Ivan Horvat (skok s motkom) i Saša Šešum (trener) - dodaju.

Za nekoliko dana u Beogradu se održava susret reprezentacija Hrvatske, Slovenije i Srbije, točnije 24. siječnja. Riječ je o ‘tromeču’. Izbornik reprezentacije Mladen Katalinić sukladno objavljenim kriterijima i rezultatima s izbornog natjecanja odredio je sastav reprezentacije, a u njemu su osvanule osječanke, osječani i jedan naš trener.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Naravna je to stvar u uvjetima kada Mia Wild niže kolosalne rezultate, a valja samo podsjetiti na niz rekorda s kraja godine. Nema razloga da u Novoj krene drugačije…

– Godina je tek otpočela, no nema prostora za odmaranje. U Hrvatsku atletsku reprezentaciju pozvano je čak 5 naših atletičara i 1 trener – objavili su iz osječkog atletskog kluba navode na čiju adresu idu čestitke…

– Mia Wild (60 m), Lorena Faktor (60 m prepone), Sara Aščić (skok u vis), David Kurtek (skok u vis), Ivan Horvat (skok s motkom) i Saša Šešum (trener) – dodaju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Podsjetimo, Mia Wild je nedavno službeno postala juniorka i opet srušila nacionalne rekorde! Mia Wild je srušila vlastiti dvoranski juniorski rekord na 60 metara koji sada iznosi 7.45!

Foto: AK Slavonija Žito, facebook (screenshot)