5. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nezaposlena majka bolesno dijete romobilom vozila doktoru, nije imala kacigu, sud neumoljiv…

1 min read
...imam dvoje djece, a muž ima skromnu plaću. Žao mi je što je došlo do ovoga - rekla je majka na sudu, doznaje i piše portal Danica.hr.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Dijete je imalo, branila se na sudu majka, povišenu tjelesnu temperaturu. Kako nema automobil, dodala je, vozila je dijete liječniku na romobilu. Bio je lipanj, oko 11 sati. Zaustavljena je tog dana nezaposlena majka dvoje djece zbog nepropisne vožnje, kasnije na sudu proglašena krivom i kažnjena, doznaje i piše portal Danica.hr, dodajući kako se sve dogodilo u Pitomači, u Strossmayerovoj ulici, a presuda je stigla ovih dana za prekršaj 35-godišnjakinje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Presuda kaže da je kriva jer je upravljala romobilom bez zaštitne kacige na glavi. K tome, nije se kretala nogostupom, već kolnikom. Ranije neosuđivana majka branila se na sudu na spomenut, način, ali nije prihvaćeno…

– Tom prilikom nisam imala kacigu na glavi i doista sam se vozila preko pješačkog prijelaza, a trebala sam sići s romobila i ići pješice. Tako su me zatekli policajci. Ali, u teškoj sam financijskoj situaciji jer sam nezaposlena, imam dvoje djece, a muž ima skromnu plaću. Žao mi je što je došlo do ovoga – rekla je majka na sudu, doznaje i piše portal Danica.hr.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sutkinja joj je kaznu ‘odrezala’ u visini od 40 eura, uz sudske troškove od 20 eura. Na presudu se može žaliti. Presuda je nepravomoćna.

Foto: Pixabay (ilustracija)