23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Cesta uzela još jedan život! Pogibija oko 17:40! U Slavoniji…

2 min read
- ...teška prometna nesreća na A3 kod Sredanaca sa smrtno stradalom osobom... - objavili su iz DVD-a Andrijevci na Facebooku.

UPDATE, 22.1.’24. u 8:00 sati – Sinoć je u prometnoj nesreći na autocesti A3 nedaleko od mjesta Sredanci jedna osoba smrtno stradala, a jedna je ozlijeđena i prevezena u bolnicu, izvijestila je sinoć Policijska uprava brodsko-posavska. Dojava je stigla oko 17:40 sati. Prometna se dogodila na sjevernom kolničkom traku, a na mjesto događaja odmah su hitali djelatnici Hitne medicinske pomoći i službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jutros se doznaje kako je utvrđeno da vozač i putnica nisu bili vezani zaštitnim sigurnosnim pojasom, da se sve dogodilo na na 237. km autoceste A3, da je očevidom utvrđeno kako se 65-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, nije kretao sredinom obilježene prometne trake.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Potom je, navodi policija, sletio s kolnika na travnatu površinu i udario u zaštitnu žičanu ogradu, zatim sletio u odvodni kanal udarivši u kosinu. Tada je putnica ispala iz vozila, a u prometnoj nesreći smrtno je stradao 65-godišnjak. Putnica je zadržana na daljnjem liječenju u bolnici.

Foto: DVD Andrijevci (screenshot)

— — — — — — — — — — — — — — — —

Poslije pogibije u prometnoj nesreći danas oko podneva u Iloku, gdje je vozač, izletjevši sa ceste probio zid obiteljske kuće, još je jedna osoba poginula danas u prometu u Slavoniji. Večeras je izgubljen život na autocesti A3, nedaleko od Sredanaca, javljaju i policija i vatrogasci.

– …teška prometna nesreća na A3 kod Sredanaca sa smrtno stradalom osobom… – objavili su iz DVD-a Andrijevci na Facebooku.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– …oko 17:40, u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na autocesti A3 (Sredanci) – sjeverna kolnička traka sa stradalim osobama. Na mjesto događaja su upućeni djelatnici Hitne medicinske pomoći i policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, kojom prilikom je potvrđeno da je u prometnoj nesreći jedna osoba smrtno stradala, dok je druga osoba ozlijeđena i prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu – objavljeno je iz PU BPŽ.

Uzork i okolnosti prometne nesreće bit će poznati nakon dovršenja očevida…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Foto: DVD Andrijevci, facebook (screenshot)