26. veljače 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO Vatra ‘progutala’ obiteljsku kuću… Užas zbog cijevi peći…

1 min read
- U požaru nitko nije ozlijeđen, dok je nastala materijalna šteta. Policijski službenici će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće - zaključili su.

Foto: Facebook (screenshot)

‘Reels’ kojeg su objavili vatrogasci na Facebooku užasniji je višestruko od priopćenja policije, jer nestala je praktički cijela kuća. Dobra je okolnost što nitko nije stradao, nitko nije ozlijeđen, no krova nad glavom više nema.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Naime, u ponedjeljak, 22. siječnja oko 19,55 sati izbio je požar u obiteljskoj kući u Ostrovu. Požar su lokalizirali vatrogasci DVD Ostrovo. Snimak na društvenim mrežama prikazuje kako vatrogasci spašavaju što se još spasiti moglo, ali da je kroviše vatra već progutala.

– Policijski službenici su jučer, 23. siječnja, u suradnji s inspektorom zaštite od požara, obavili očevid kojim je utvrđeno kako je uzrok požara prijenos toplinske energije s cijevi spojene na peć na krovnu konstrukciju kuće, odakle se proširio i na ostale prostorije – objavila je policija, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U požaru nitko nije ozlijeđen, dok je nastala materijalna šteta. Policijski službenici će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće – zaključili su.

Video možete vidjeti OVDJE.

Foto: Facebook (screenshot)