5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ciprani sutra sude utakmicu Osijeka i Rudeša! Zekić smiren: “Što smo radili, vidjet ćemo…”

2 min read
- Diaititís, poú eínai to sfýrigma sou? - tako se na grčkom kaže 'Sudac, gdje ti je zviždaljka', za one koji požele takvo što vikati, a ne treba, naravno, šalimo se.

Foto: NK Osijek (screenshot, video)

Menelaos Antoniou kao glavni i Georgiou Pavlos i Petrou Petros kao pomoćni suci, delegirani su za sutrašnju utakmicu Osijeka i Rudeša. Stižu Ciprani. To je onaj stari dogovor HNS-a i tamošnjeg saveza o razmjeni u ‘kriznim situacijama’. Ovo nije takva, ali očito dobar ‘trening’. Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline je 4. sudac, u VAR sobi su Mario Zebec iz Cestice i kao asistent Vedran Đurak iz Svetog Ivana Zeline. Tihomir Čalić iz Marčane je delegat, a Alojzije Šupraha iz Kolana s Paga kontrolor. Tako su delegirani ispred HNS-a.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Diaititís, poú eínai to sfýrigma sou? – tako se na grčkom kaže ‘Sudac, gdje ti je zviždaljka’, za one koji požele takvo što vikati, a ne treba, naravno, šalimo se. Napokon, to kaže Google prevoditelj i pitaj Boga je li točno…

– Što smo radili, vidjet ćemo sutra – kazao je uvodno Zoran Zekić na ‘pressici’. Osijek i Rudeš igrat će sutra na Opus Areni utakmicu 20. kola Prve HNL u 14:50 sati. – Pripreme su jedno, moramo zaista biti fokusirani u svakom smislu, ponavljam to kao papagaj… – nastavio je nizati trener, kojem je sportski direktor Jose Boto osigurao Cokaja, ostanak Jugovića, Styope…, gdje je onaj prvi stigao na posudbi iz Panathinaikosa do kraja sezone, uz mogućnost otkupa ugovora, ali za kojeg ‘papiri’ još nisu stigli.

– Imam ideju za prvih 11. Imam ideju kako treba igrati, ali… To je prva utakmica, uvijek je to ‘tricky’, ima dosta izazovnih situacija – dodao je.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Cokaja još nismo sigurni hoćemo li vidjeti, ali sve drugo je spremno za ‘tekmu’ i Zekić zvuči dosta smireno. ‘Ajmo dečki…

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)