4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Teške ozljede u prevrtanju ‘quada’! Na izlasku iz kružnog toka…

2 min read
- Na zelenoj površini je prednjim pneumatikom udario u  nosač prometnog znaka koji je oštećen, uslijed čega je došlo do ponovnog zanošenja i prevrtanja vozila na bočnu stranu, poprijeko na kolniku.

Protekli tjedan je na prometnicama Virovitičko-podravske županije evidentirano 8 prometnih nesreća, od kojih 2 sa ozlijeđenima i 6 s materijalnom štetom. Kod niti jednog počinitelja prometnih nesreća alkotestiranjem nije utvrđena nedozvoljena koncentracija alkohola u organizmu. U prometnim nesrećama sa ozlijeđenima su 2 sudionika u prometu lako ozlijeđena i jedan teško, objavila je policija, nastavljajući preciznije o prometnoj nesreći ‘quada’…

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– Najteža prometna nesreća, u kojoj je vozač traktora („buggy“) teško ozlijeđen, a putnik na tom prijevoznom sredstvu je lako ozlijeđen, se dogodila u subotu u 13,20 sati na kružnom toku u Gradini.

– Do prometne nesreće je došlo kada 45-godišnji vozač u kružnom toku na Trgu hrvatskih branitelja u Gradini nije prilagodio brzinu kretanja vozila, zbog čega je pri izlasku iz kružnog toka, na ravnom dijelu ceste izgubio nadzor nad vozilom, zbog čega je došlo do zanošenja vozila i slijetanja dijela vozila na zelenu površinu pored kolnika.

– Na zelenoj površini je prednjim pneumatikom udario u  nosač prometnog znaka koji je oštećen, uslijed čega je došlo do ponovnog zanošenja i prevrtanja vozila na bočnu stranu, poprijeko na kolniku.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– U prevrtanju je vozač ispao iz vozila, pri čemu je teško ozlijeđen. Vozač nije koristio sigurnosni pojas, a 54-godišnji putnik, koji je u toj prometnoj nesreći lako ozlijeđen, je koristio sigurnosni pojas – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)