28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Zapošljava i Fina, može uz SSS…

3 min read
Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Želim vam mnogo sreće u vašoj karijernoj potrazi!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Brzi put do zaposlenja prolazi kroz portal posao.hr. Pogledajte koje su 10 pozicija istaknute samo za vas tijekom ovog tjedna!

Atena – Smart Care traži Office managera (m/ž) za rad u Osijeku. Posao obuhvaća informiranje klijenata o zapošljavanju, pretragu poslova, oglašavanje i administrativne poslove. Nudi se ugovor na neodređeno, dobra plaća, mogućnost napredovanja i druge pogodnosti. Potrebno je dobro znanje engleskog i minimalno godinu dana radnog iskustva. Rok prijave putem linka  je 01.03.2024.

Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava Agenta u odjelu teleprodaje (m/ž), Administrativnog agenta u službi za korisnike na engleskom jeziku (m/ž) i na još nekoliko pozicija. Nudi se naknada za prijevoz, učenje novih vještina i atraktivna plaća. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

B for Business d.o.o. zapošljava Rukovatelja – bušač geotehničkom bušaćom garniturom (m/ž), Mehaničara / Servisera agrađevinskih strojeva (m/ž) te na još pozicija. Mjesto rada je u cijeloj Hrvatskoj. Nudi se plaćen prijevoz na posao, plaćena prehrana, osiguran smještaj po potrebi na terenu i ugodna radna atmosfera. Prijavite se putem linka do 22.2.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Mesara (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Kandidati trebaju imati SSS/KV/VKV i 6 mjeseci iskustva na sličnim poslovima. Nude se mogućnosti stalnog zaposlenja, napredovanja te stimulacije ovisno o učinku. Prijavite se putem linka do 12.2.2024.

Mamut Fortis traži Operatera/Blagajnika u automat klubu (m/ž) u Čepinu. Posao uključuje rad s gostima, blagajničke zadatke i rad s automatima. Nudi se stimulacija, mogućnosti napredovanja te obuka. Prijavite se putem linka do 19.2.2024.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

Stribor oprema d.o.o. traži Asistenta uprave za poslove financija i kontrolinga  (m/ž) u Bilju – Osijek. Potrebno je minimalno 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, VSS ekonomskog smjera, vozačka dozvola B kategorije te odlično znanje engleskog jezika. Rok za prijavu putem linka je 13.02.2024.

Workforce Ljudski Potencijali traže Referenta knjigovodstva (m/ž) u Osijeku. Potrebno je minimalno 1 godina iskustva, poznavanje tekućih propisa, te prednost znanje talijanskog jezika i napredno poznavanje rada na računalu. Rok za prijavu putem linka je 02.03.2024.

CCPORTER Sp. z o.o. traži Specijalista Prodaje (m/ž) za rad od kuće. Potrebno je iskustvo u call centru, odlično poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, te vještine prodaje. Nude atraktivnu plaću, bonuse, rad od kuće, puno radno vrijeme od ponedjeljka do petka, opremu i obuku. Prijavite se putem linka do 23.2.2024.

Financijska agencija traži Referenta arhive (m/ž) u Osijeku. Potrebno je minimalno 6 mjeseci radnog iskustva, SSS, poznavanje rada na računalu i pasivno znanje engleskog jezika. Rok za prijavu putem linka je 14.02.2024.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

GRAWE Hrvatska d.d. traži Predstavnika prodaje (m/ž) za Osijek, Vukovar ili Đakovo. Posao uključuje pribavljanje novih klijenata, izgradnju portfelja i rad na terenu. Potrebno je minimalno dvije godine iskustva u prodaji, dobre komunikacijske vještine i interes za financijsko tržište. Rok prijave putem linka je 12.02.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Želim vam mnogo sreće u vašoj karijernoj potrazi!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)