5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija objavila detalje uleta kamiona u kuću: U ogradu jedne pa u zid druge kuće…

2 min read
U tom trenutku u prostoriji kuće u kojoj je urušen zid nalazila se maloljetnica.

Policija se sinoć oglasila o uletu kamiona u kuću u Mirkovcima. Potvrđene su ranije informacije o ozlijeđivanju maloljetne osobe koja je bila u sobi u trenutku udara. Riječ je, doznaje se, o djevojčici u dobi od 15 godina. Naime, jučer, 7. veljače u 6:26 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći s ozlijeđenim osobama u Mirkovicma, javlja policija i nastavlja nizati…

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– Policijski službenici su na mjestu događaja obavili očevid kojim je utvrđeno kako se, oko 6,20 sati, vozač skupa vozila – teretnog automobila i poluprikolice slovenskih registracijskih oznaka, 40-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije, nije kretao sredinom obilježene prometne trake kolnika Ulice Branka Radičevića u Mirkovcima, već je vozilo pomaknuo ulijevo, prešao preko lijeve prometne trake i bankine, sletio na zelenu površinu, gdje udara u crpnu stanicu za otpadne vode i ormar električnih instalacija, potom u ogradu obiteljske kuće 86-godišnjakinje i naposljetku u zid obiteljske kuće 43-godišnjakinje, koji od siline udara probija. U tom trenutku u prostoriji kuće u kojoj je urušen zid nalazila se maloljetnica.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– Vozač teretnog automobila i maloljetnica prevezeni su vozilima Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije u Opću Županijsku bolnicu, gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede. Obavljenim alkotestiranjem nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu vozaču teretnog automobila. Zbog počinjenog prekršaja kojim je izazvao prometnu nesreću u kojoj ima ozlijeđenih osoba, vozaču je uručen obavezni prekršajni nalog – zaključuje se.

Foto: PU VSŽ (screenshot)