1. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Mia u seniorskoj reprezentaciji Hrvatske! Putuju i Lorena i Ivan, trener Saša…

1 min read
- S njima će na put Ozren Čučković, kao vođa puta, treneri Saša Šešum, Bojan Ubiparip, Ljiljana Ćulibrk i Patrik Koščak - naveo je Hrvatski atletski savez u objavi.

U subotu 10. veljače u Istanbulu se održava atletsko dvoransko prvenstvo Balkana za seniore i seniorke. U seniorsku reprezentaciju pozvano je i troje Osječana, a među njima i mlada Mia Wild, državna rekorderka, ponos Osijeka, skupa s Lorenom Faktor i Ivanom Horvatom.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

Izbornik reprezentacije Mladen Katalinić sukladno objavljenim kriterijima odredio je sastav reprezentacije, a u tom sastavu su Mia Wild za dvije utrke, na 60 metara i 60 metara s preponama, Lorena Faktor za utrku na 60 metara i Ivan Horvat u skoku s motkom.

– Imamo čak troje ‘putnika’ za seniorsko Prvenstvo Balkana u Istanbulu. 10. veljače zagrijte glasnice i dlanove jer nastupaju… – naveli su i iz AK Slavonija Žito objavu HAS-a, dodajući kako još ne treba navijeti, već se pripremiti…

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– S njima će na put Ozren Čučković, kao vođa puta, treneri Saša Šešum, Bojan Ubiparip, Ljiljana Ćulibrk i Patrik Koščak – naveo je Hrvatski atletski savez u objavi.

Navijamo, dakle…

Foto: AK Slavonija Žito, Facebook (screenshot)