2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Masaža ‘vrijedna’ desetke tisuća eura! ‘Masirali’ djeda u Zadru, uhićeni u autu u Slavoniji…

2 min read
- Odmah po zaprimljenoj prijavi, policijski službenici su započeli s kriminalističkim istraživanjem i prikupljanjem informacija u cilju utvrđivanja identiteta počinitelja kaznenog djela te je postojala sumnja kako su se osobe nakon počinjenja kaznenog djela udaljile s područja zadarske županije.

– Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su opsežno kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjom hrvatskom državljankom i 47-godišnjim hrvatskim državljaninom koje se sumnjiči za kazneno djelo krađe u kojem je oštećeniku pričinjena veća materijalna šteta – javlja policija i nastavlja…

– Policija je 2. veljače ove godine zaprimila prijavu oštećenog 93-godišnjeg hrvatskog državljanina kako je prethodnih dana u Zadru na području Puntamike, dvije nepoznate osobe pustio u svoju kuću, gdje su mu one ponudile masažu te se kraće vrijeme zadržale kod njega, a naknadno je utvrdio kako mu iz kuće nedostaje nekoliko desetaka tisuća eura.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– Odmah po zaprimljenoj prijavi, policijski službenici su započeli s kriminalističkim istraživanjem i prikupljanjem informacija u cilju utvrđivanja identiteta počinitelja kaznenog djela te je postojala sumnja kako su se osobe nakon počinjenja kaznenog djela udaljile s područja zadarske županije.

– Daljnjim postupanjem policijskih službenika ostvarena je koordinirana suradnja s policijskim službenicima Policijske uprave virovitičko-podravske koji su 3. veljače u popodnevnim satima zaustavili automobil bjelovarskih registarskih oznaka u kojem su zatečeni 47-godišnjaka i 47-godišnjakinja koji su uhićeni i dovedeni u prostorije Policijske postaje Pitomača radi provođenja kriminalističkog istraživanja. Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, provedena je pretraga obiteljske kuće i automobila, gdje je pronađen dio otuđenog novca.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv oboje osumnjičenika se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru te je 47-godišnjak u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

– Policijski službenici nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)