1. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Beba umrla pri porodu, provodi se unutarnja kontrola u bolnici…

1 min read
- Obavljen je izvanredni unutarnji nadzor te su u tijeku aktivnosti radi utvrđivanja okolnosti nastanka neželjenog događaja - odgovorilo je ravnateljstvo bolnice.

U slavonskobrodskoj bolnici je koncem siječnja pri porodu umrla beba, doznaje Index.hr, dodajući da neslužbena saznanja ukazuju kako prethodno nije bilo nikakvih komplikacija u trudnoći majke. Informacija im je potvrđena i iz bolnice u kojoj se provodi unutarnja kontrola.

Index.hr je postavio pitanje bolnici o potvrdi ovog nesretnog događaja, a iz Opće bolnice “Dr. Josip Benčević” rečeno je kako je obavljen unutarnji nadzor te da se još uvijek utvrđuju okolnosti događaja.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– Obavljen je izvanredni unutarnji nadzor te su u tijeku aktivnosti radi utvrđivanja okolnosti nastanka neželjenog događaja – odgovorilo je ravnateljstvo bolnice.

Neslužbeno se doznaje da trudnica nije imala problema, sukladno čemu se postavilo i pitanje je li bilo naznaka problema ranije tijekom trudnoće i koji je uzrok smrti djeteta. Kako se okolnosti smrti tek utvrđuju, nema službene potvrde o uzroku.

Foto: Pixabay (ilustracija)