2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pannonian Rock Festival stiže u Osijek! Katakombe, kampiranje, Kopika, 3 dana rocka…

2 min read
- Limitirani broj od 150 super-early-bird ulaznica bit će u prodaji od 15.02. do 05.03. ili do isteka zaliha.
gitara band koncert

Pannonian Rock Festival se seli iz Rajevog Sela u Osijek! Već sada znamo, bit će tu poljski Vader, brazilska Nervosa, Đubrivo, Cold Snap, War-Head, Noctiferia, Infest, Evil Blood, ali organizatori najavljuju i bendove iz cijele Europe, napose Portugala, Italije, Francuske… – Nakon uspješno odrađenog prvog izdanja, Pannonian Rock Festival će se od kolovoza ’24. godine održavati na novoj lokaciji – Katakombe u Osijeku – objavili su iz organizacije, dodajući da nas spektakl u Osijeku čeka od 15. do 17. kolovoza.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– Prije svega želimo zahvaliti gradu Osijeku na ukazanom povjerenju i prepoznavanju potencijala Pannonian Rock Festivala. Osim bolje prometne povezanosti i lakšeg pronalaska smještaja, najveći grad istočne Hrvatske nudi i neusporedivo više sadržaja za posjetitelje festivala – najavili su, dodajući kako će posjetiteljima biti omogućeno kampiranje i parking u neposrednoj blizini festivalskog prostora, a posebnu ‘čaroliju’ svemu daje i Kopika, zajedno sa tuševima i toaletima…

– Dobar dio programa je već potvrđen. Tu je poljski Vader i brazilska Nervosa uz potporu hrvatskih i regionalnih snaga – Đubrivo, Cold Snap, War-Head, Noctiferia, Infest, Evil Blood, ali i po običaju bendovi iz cijele Europe… To nije sve. Kao i prošle godine u 3 dana nastupit će preko 20 izvođača, festival će naknadno najaviti još nekoliko izvođača, od čega jednog ‘headlinera’.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– Limitirani broj od 150 super-early-bird ulaznica bit će u prodaji od 15.02. do 05.03. ili do isteka zaliha. Ulaznice dostupne na www.pannonian-fest.com/buy-tickets/ – objavili su.

Foto: Pixabay (ilustracija)