1. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Ocat i sin’ dolaze u Osijek! Na Dan žena, njih dvojica… Smijeh zajamčen!

1 min read
Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema na spoj. Ponosni otac koristi sve svoje moći kako bi sina pripremio na najbolji mogući način...

Zlatan Zuhrić i Tin Sedlar bit će u Osijeku na Dan žena, 8. ožujka. S predstavom Ocat i sin dolaze u Osijek, u dvoranu Jug 2, a ulaznice su već krenule u prodaju putem sustava Entrio i kreću se, ovisno o mjestu, od 10 do 15 eura. Početak predstave je u 20 sati.

– Povodom dana žena u goste nam stiže dvojac koji će vas nasmijati do suza – objavili su organizatori, dodajući kako komedija svjedoči generacijskom jazu oca i sina, jačmi smijeh…

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi. Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema na spoj. Ponosni otac koristi sve svoje moći kako bi sina pripremio na najbolji mogući način – stoji u najavi.

Razumije se tko je otac, a tko sin… A usput, kada smo kod Tina Sedlara, on će u Osijeku imati nastup i 25. ožujka u Uraniji, vlastiti’ stand-up’ Roditeljski sastanak.

Foto: Youtube (screenshot)