2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Niz od 7 do 15:30 sati: Tri vozačice (18, 21 i 34) i više ozlijeđenih osoba…

2 min read
U subotu 10. veljače 2024. oko 7 sati između mjesta Čaglin i Latinovac, 18-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom te sletjela u putni kanal.
automobil pojas žena djevojka

Policija danas izvještava o nekoliko prometnih nesreća u kojima su sudjelovalo mlade i mlađe vozačice, u kojima je ozlijeđeno više osoba…

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– U subotu 10. veljače 2024. oko 7 sati između mjesta Čaglin i Latinovac, 18-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom te sletjela u putni kanal. U prometnoj nesreći 18-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – objavila je policija, nastavljajući…

– Istoga dana, oko 13.30 sati u Požegi u Ulici Matice Hrvatske, 21-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, nije brzinu kretanja prilagodila stanju i uvjetima na cesti te je udarila prednjim dijelom vozila u zadnji dio osobnog automobila kojim je upravljala 34-godišnjakinja koja je zaustavila vozilo zbog propuštanja vozila. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 34-godišnjakinja kao i 21-godišnjakinja protiv koje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– Nešto kasnije, oko 15.30 sati u mjestu Velika u Ulici Hrvatskih branitelja, 34-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, uključivala se u promet vožnjom unazad s kolnog ulaza te udarila zadnjim dijelom vozila u zadnji desni bočni dio teretnog automobila kojim je upravljao 75-godišnjak. Nakon udara došlo je do rotacije i odbacivanja teretnog vozila van kolnika te udara u stup javne rasvjete.

– U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 74-godišnjakinja koja se nalazila kao putnica u vozilu kojim je upravljao 75-godišnjak dok protiv 34-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)