2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Beton, prevrtanje, bok, krov… 20-godišnjak s 1,76 promila…

1 min read
- Pošto se nije kretao sredinom obilježene prometne trake izgubio je nadzor nad vozilom i udario u betonski rub mosta, uslijed čega je došlo do podizanja desne strane vozila u zrak i pada na lijevu bočnu stranu vozila na mostu.

– Protekli tjedan na prometnicama Županije virovitičko-podravske evidentirano je 10 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Kod jednog počinitelja je alkotestiranjem utvrđena nedozvoljena koncentracija alkohola u organizmu od 1,76 g/kg i to 20-godišnjaka koji je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i pri vožnji nije koristio sigurnosni pojas – objavila je policija, dodajući…

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– Ova prometna nesreća se dogodila u nedjelju oko 20,40 sati u Orahovici kada je vozač sa parkirališta izvršio radnju uključivanja u promet na cesti skretanjem u lijevo preko pune uzdužne linije.

– Pošto se nije kretao sredinom obilježene prometne trake izgubio je nadzor nad vozilom i udario u betonski rub mosta, uslijed čega je došlo do podizanja desne strane vozila u zrak i pada na lijevu bočnu stranu vozila na mostu.

– Vozilo je nastavilo nekontrolirano kretanje po mostu i preokrenulo se na krov, kako je ostalo zaustavljeno.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– Po pravomoćnosti sankcija za počinjenje ove prometne nesreće ovom 20-godišnjaku slijedi i donošenje rješenja o zabrani podnošenja zahtjeva za izdavanje vozačke dozvole na rok od 2 godine zbog prikupljenih više od 9 negativnih prekršajnih bodova samo u ovom događaju – zaključuje policija.

Istodobno, jučer su iz DVD-a Orahovica na Facebooku objavili fotografije tehničke intervencije u večernjim satima u Orahovici…

Foto: DVD Orahovica, Facebook (screenshot, ilustracija)