2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pješakinja podlegla ozljedama u KBC-u Osijek! Na nju sinoć naletio osobni automobil…

2 min read
Policija u objavi navodi da je riječ o naletu osobnog automobila na pješakinju, no do okončanja očevida sve druge okolnosti i uzrok prometne nesreće nisu bili poznati.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

UPDATE, 12.2.’24. u 9:50 sati – U Belišću se jučer oko 18,55 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 74-godišnja pješakinja – objavila je danas policija potpuno izvješće, nakon sinoćnje objave OKC-a PU OBŽ, dodajući…

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– Do prometne nesreće je došlo kada je 49-godišnji vozač dolaskom do pješačkog prijelaza u ulici Matije Gupca prednjom lijevom stranom osobnog automobila udario u 74-godišnju pješakinju, koja je prelazila kolnik.

– Od siline udara pješakinja je odbačena na travnatu površinu. Pješakinja je prevezena u Klinički bolnički centar Osijek, gdje je od zadobivenih ozljeda preminula.

– Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Belišće.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

– Vozač osobnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola i za vrijeme vožnje koristio je sigurnosni pojas.

– Protiv 49-godišnjeg vozača slijedi prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)

— — — — — — — — — — — — — — —

Od posljedica ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, u KBC-u Osijek sinoć je umrla pješakinja, hrvatska državljanka u dobi od 74 godine (1950.), javio je Operativno komunikacijski centar Policijske uprave osječko-baranjske, u trenutku dok su policijski službenici provodili očevid.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

Do prometne nesreće došlo je sinoć oko 18:55 sati u Belišću, u Ulici Matije Gupca, nedaleko kućnog broja 91. Policija u objavi navodi da je riječ o naletu osobnog automobila na pješakinju, no do okončanja očevida sve druge okolnosti i uzrok prometne nesreće nisu bili poznati.

Operativno komunikacijski centar Policijske uprave osječko-baranjske dodao je sinoć u objavi kako očevid obavljaju policijski službenici Policijske postaje Belišće.

-TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-

Uskoro više informacija…

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)