15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘7 veličanstvenih’ – Za U17 i U19 igra čak 7 igrača NK Osijek! Da nije Jarnija, propustili bi to…

1 min read
Jasno je da bi se u kadru ove selekcije našao i Marin Prekodravac, međutim, dogovoreno je da, ipak, ostane među osječkim prvotimcima budući da je postao standardan u najboljem sastavu Bijelo-plavih - pišu iz NK Osijek.

Foto: NK Osijek (screenshot, video)

Njih je 7. I oni su kadeti i juniori NK Osijek koji nastupaju za U17 i U19 reprezentaciju na turnirima u Istri. Aktivnosti mladih selekcija pobliže je javnost upoznala kroz ‘slučaj Jarni’, slučaj bivšeg izbornika jedne od selekcija. Da nije Betisa široj javnosti bi ‘ispod radara’ prošla informacija o nastupima mlađih vrsta, tako i činjenice da je ondje čak 7 igrača s Opus Arene.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Za U17 reprezentaciju pozvani su vratar Petar Katalinić, zadnji vezni Fran Peček i centarfor Ivan Barić. Hrvatska je prijateljski turnir u Poreču otvorila porazom od Grčke 0:1, nastavila ga pobjedom nad Turskom 4:2… Juniori su, također u Poreču, igrali s vršnjacima iz Saudijske Arabije i u tom su dvoboju poraženi rezultatom 1:2. Među reprezentativcima su i nogometaši Osijeka, odnosno vratar Jan Hlapčić, stoper Krešimir Vrbanac te napadači Filip Živković i Anton Matković.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Poziv je dobio i Dominik Babić, no morao je otkazati zbog ozljede. Jasno je da bi se u kadru ove selekcije našao i Marin Prekodravac, međutim, dogovoreno je da, ipak, ostane među osječkim prvotimcima budući da je postao standardan u najboljem sastavu Bijelo-plavih – pišu iz NK Osijek.

Foto: NK Osijek (acreenshot, arhiva)