28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nedjelja, Opus, 15 h, Gorica… Ovo su jedina 4 elementa koja poslije Pule trebaju znati Zekić i igrači

2 min read
Za Miereza ne moram ni govoriti koliko nam nedostaje u svakom smislu, kao i za Nejašmića koji se također požalio na ozljedu. Nadam se da će svi oni biti spremni za utakmicu - nizao je trener.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)

Nedjelja, Opus Arena, 15 sati, 23. kolo Prve HNL, Gorica… Ovo je jedinih 4-5 elemenata koje poslije Pule moraju znati Zekić i nogometaši Osijeka. – Mislim da imamo dosta motiva u svakom smislu. Energijom, kvalitetom i rezultatom iskupiti se za ono što je bilo u Puli. Vidjeli smo na svojoj koži kada nismo na 100 posto kako to može izgledati na terenu – kazao je uvodno osječki trener Zoran Zekić u razgovoru s klupskim glasnogovornikom, stoji na mrežnim stranicama NK Osijek, što su sada klupske ‘1 na 1 konferencije za novinstvo’, bez brige i pitanja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Već sam nakon prošle utakmice rekao da je naša izvedba s Istrom bila ispod svake razine u svakom smislu, a u takvom smo trenutku da moramo biti stalno maksimalno motivirani i koncentrirani. Također i pronaći igrače s kojima ćemo ubrzati protok lopte i bolje rješavati situacije ‘jedan na jedan’. Nedostaje nam hrabrosti i odlučnosti kao i samopouzdanja, da ne budemo više u nekakvom strahu. Znači, trebamo otpustiti kočnice i igrati nogomet – rekao je trener.

Gorica, s druge strane, ima niz od 5 pobjeda. – Svatko ima svoje razmišljanje, neke poraze oni nisu zaslužili. A mi nakon Istre stvarno imamo puno motiva. Nadam se da ćemo imati sve igrače i da će zaigrati najspremniji. Jurišić je, eto, osjetio bol u mišiću već u prvoj minuti utakmice u Puli, a nismo to najbolje iskomunicirali. Igrao je do kraja, ali ne na onoj razini na kojoj bi sigurno bio da nije bilo tih problema. Za Miereza ne moram ni govoriti koliko nam nedostaje u svakom smislu, kao i za Nejašmića koji se također požalio na ozljedu. Nadam se da će svi oni biti spremni za utakmicu – nizao je trener.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ako nemaš motiva, želje i energije – pogriješio si sport i zanimanje. Takvi preduvjeti moraju postojati, a na to treba nadograditi određenu kvalitetu. Siguran sam da će naši navijači to prepoznati, kao i puno puta do sada. Znam da i njima nije lako gledati nas ponekad u ovakvom izdanju, kao ni meni, uostalom. Nadam se da ćemo skupa istrpjeti neke stvari i pomoći ovim dečkima na terenu, da bismo na kraju svi zajedno uživali u nogometu – zaključio je Zekić.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)