15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji: U dvije nesreće čak 5 ozlijeđenih, među njima i djeca u dobi od 14 i 16 godina…

1 min read
19-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te sletio u putni kanal.

– U petak 16. veljače 2024. oko 18.35 sati u Požegi u Zrinskoj ulici, 51-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,35 promila upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila je udario u zadnji dio osobnog automobila kojim je upravljao 52-godišnjak, a koji se zbog gustoće prometa nalazio zaustavljen ispred prijelaza ceste preko željezničke pruge – javlja policija i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 32-godišnja putnica iz vozila kojim je upravljao 52-godišnjak, kao i 51-godišnjak koji je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja.

– Protiv počinitelja slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

– Nešto kasnije, oko 20.10 sati između mjesta Pakrac i Omanovac 19-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te sletio u putni kanal.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni putnici starosti 14 i 16 godina, kao i vozač protiv kojeg slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)