23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Tragedija iza ponoći… Smrtno stradao 48-godišnjak! Očevid trajao do 7 jutros…

2 min read
- Od nastanka prometne nesreće do 7,07 sati, promet je na navedenoj dionici ceste bio zatvoren te se odvijao obilaznim smjerovima uz regulaciju policijskih službenika.

– Na kolniku Zapadne vezne ceste u Slavonskom Brodu, dana 17. veljače, oko 0,30 sati, dogodila se prometne nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala dok je druga osoba teško ozlijeđena – objavila je jutros policija, nastavljajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zajedničkom suradnjom policijskih službenika i Županijske državne odvjetnice obavljen je očevid kojim je utvrđeno da 51-godišnjak prilikom upravljanja osobnim automobilom nije prilagodio brzinu kretanja, pa je ulaskom u zavoj prešao preko suprotne prometne trake na prostor za zaustavljanje i parkiranje vozila (s južne strane) gdje je bočnim dijelom automobila udario u bočni dio parkiranog teretnog automobila (bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka) kojim je prethodno upravljao 32-godišnjak.

– Potom je u daljnjem kretanju prednjim dijelom automobila udario u osobni automobil  slovenskih nacionalnih registracijskih oznaka (kretao se iz suprotnog smjera) koji je od udara odbačen te je udario u zaštitnu odbojnu ogradu, a kojim je upravljao 48-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U prometnoj nesreći na mjestu događaja je smrtno stradao 48-godišnjak, dok je teško ozlijeđen 51-godišnjak kojemu je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu. Alkotestom je u organizmu 51-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 0,91 promila, te su od istoga u bolnici uzeti potrebiti uzorci radi analize na prisutnost alkohola.

– Od nastanka prometne nesreće do 7,07 sati, promet je na navedenoj dionici ceste bio zatvoren te se odvijao obilaznim smjerovima uz regulaciju policijskih službenika.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici protiv 51-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)