19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Prijave gotove! Slijedi ‘tramakanje po listi prioriteta’! EFOS otvara vrata ne bi li maturanti vidjeli opcije…

1 min read
Kako izgleda studiranje na EFOS-u? Doznajte iz prve ruke u četvrtak, 29. veljače, od 11 do 13 sati...

Vrijeme prijave studijskih programa je završeno. Trajalo je kratko, do 15. veljače. No, kako su maturanti ionako prijavili po 10 svojih odabira, slijedi premještanje po listi prioriteta, što može trajati sve do srpnja. Brojni ni u svojih 50-ima ne znaju što žele, tako ni svi ‘klinci’ još uvijek nisu sigurni. A najbolje im je vidjeti što koji studij nudi, kakva su zanimanja raspoloživa nakon njega…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Kako izgleda studiranje na EFOS-u? Doznajte iz prve ruke u četvrtak, 29. veljače, od 11 do 13 sati kada otvaramo svoja vrata svima koji su pred važnom odlukom izbora fakulteta – objavio je osječki EFOS, koji će upravo maturantima otvoriti vrata ne bi li eventualno premjestili njihove studijske programe bliže vrhu na listi prioriteta pri upisu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Upoznajte naše studijske programe, uvjete upisa te mogućnosti za zaposlenje nakon završetka studija. Također poslušajte priče studenata o gostovanjima, putovanjima i praksama. Čeka vas i nagradni kviz o ekonomiji i EFOS-u – 2u1 prilika da se zabavite i informirate – objavili su iz EFOS-a, zaključujući kako se maturanti mogu za razgled prijaviti do 23. veljače na linku na njihovim mrežnim stranicama.

Foto: Facebook (screenshot)