29. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Stolnoteniska poslastica u Gradskom vrtu! ‘More’ stolova i ‘ping-ponga’ sljedećih 5 dana!

1 min read
- Prijavljeno je 155-ero mladih iz ukupno 19 zemalja, a to je veća brojka u odnosu na lanjski turnir na istome mjestu - dodaju iz kluba...

– Stolnoteniski klub Vodovod Osijek i drugu je godinu za redom dobio organizaciju priznatog europskog turnira Europe Youth series za djecu u kategorijama U-13 i U-15 – objavili su iz STK Vodovod Osijek, najavljujući natjecanje u dvorani Gradski vrt od 21. do 25. veljače.

Sudjelovati će veliki broj stolnotenisačica i stolnotenisača, koji predstavljaju svoje reprezentacije, a posebno je zanimljivo što svaku selekciju čine po dvije djevojčice i dva dječaka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Turnir se održava pod ETTU federacijom i ukupno ih je šest takve vrste u godini. Bitno je istaknuti da se boduje za rang-listu za Prvenstvo Europe u mlađim uzrastima, stoga okuplja najjače europske reprezentacije. Ovakva su natjecanja jedinstvena jer se igra u ekipnoj konkurenciji, kao i u parovima i dakako pojedinačno, pa sudionici imaju i dvadesetak mečeva u tih pet dana, što je svima njima jako bitno za testiranje i održavanje prave forme – istaknuo je glavni organizator i predsjednik STK Vodovod Osijek Dragan Knežević.

– Prijavljeno je 155-ero mladih iz ukupno 19 zemalja, a to je veća brojka u odnosu na lanjski turnir na istome mjestu – dodaju iz kluba, zaključujući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Tada je bilo 92-oje sudionika koji su u naš grad stigli iz 14 država Starog kontinenta.

– Ono što je također lijepo istaknuti odnosi se na spoznaju da iz same Europske stolnoteniske federacije stiže vijest da bi se ovaj turnir tradicionalno trebao organizirati u Osijeku.

Foto: Pixabay (ilustracija)