25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Teško je ozlijeđena! 60-godišnjakinja udarila 49-godišnju pješakinju! Prilikom skretanja…

1 min read
- U prometnoj nesreći pješakinja je ozlijeđena te joj je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu gdje su ozljede okvalificirane kao teške.

– Na raskrižju kolnika parkirališta trgovačkog centra u Slavonskom Brodu, u Osječkoj ulici, dana 24. veljače, oko 10:30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena – objavila je policija, nastavljajući…

– Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da se 60-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom nije kretala smanjenom brzinom te je prilikom skretanja ulijevo bočnim dijelom automobila udarila 49-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U prometnoj nesreći pješakinja je ozlijeđena te joj je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu gdje su ozljede okvalificirane kao teške.

– Policijski službenici protiv 60-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)