19. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vikao, galamio, vrijeđao goste, osoblje, poslije i policiju… Otišao ‘u lisicama’

1 min read
Dolaskom policijskih službenika isti je nastavio s narušavanjem javnog reda, te su policijski službenici u cilju uspostavljanja narušenog javnog reda i mira nad 23-godišnjakom uporabili sredstva prisile.

– Policijski službenici Policijske postaje Slavonski brod s ispostavom Vrpolje su jučer, 27. veljače oko 19 sati postupali po dojavi o narušavanju javnog reda i mira u jednom ugostiteljskom objektu na području grada Slavonskog Broda. Naime, utvrđeno je kako je 23-godišnjak unutar i na terasi ugostiteljskog objekta bez povoda vikao, galamio i vrijeđao goste i osoblje – javlja policija i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Dolaskom policijskih službenika isti je nastavio s narušavanjem javnog reda, te su policijski službenici u cilju uspostavljanja narušenog javnog reda i mira nad 23-godišnjakom uporabili sredstva prisile. Potom je navedeni priveden u prostorije policije, gdje se odbio podvrgnuti alkotestu. Policija protiv 23-godišnjaka podnosi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te iz Zakona o osobnoj iskaznici, jer nije imao osobnu iskaznicu kod sebe. 

Foto: Pixabay (ilustracija)