19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji: Došla dvojica u dvorište, utovarila u kamion tonu i pol starog željeza i – ‘dim’

1 min read
Neznanci su potom iskoristili nepažnju vlasnice i odvezli željezo ne plativši dogovoreni iznos...

Slavonka (66) dogovorila je prodaju oko tone i pol željeza dvojici muškaraca. Za to je trebala primiti naknadu od 150 eura. Jer, svi bi tu ‘imali računicu’, oni zacijelo u daljnoj prodaji, ona manju naknadu i čisto dvorište, ali nije isplato tako. Došli su, natovarili i ‘zdimili’. Nisu dugo i daleko, policija ih je našla. Dvojica mladih, ‘dečki’ od 20 i 23 godine, pomislili su se okoristiti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Dana 3. veljače, oko 14 sati, na području Općine Velika Kopanica, 66-godišnjakinja je dogovorila prodaju starog željeza sa nepoznatim muškim osobama koje su natovarile u teretno vozilo oko 1.500 kilograma navedenog željeza. Neznanci su potom iskoristili nepažnju vlasnice i odvezli željezo ne plativši dogovoreni iznos od 150 eura – objavila je policija, nastavljajući…

– Dana 15. veljače policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, pronašli su počinitelje kaznenog djela te nad njima proveli kriminalističko istraživanje. Radi se o 20-godišnjaku i 23-godišnjaku nad kojima je kriminalističkim istraživanjem potvrđena sumnja u počinjenje kaznenog djela Prijevare.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici protiv osumnjičenih podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Foto: Pixabay (ilustracija)