25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dvije osobe teško ozlijeđene! Udario u prometnu signalizaciju, potom i u radni stroj…

1 min read
- ...a u daljnjem kretanju je sletio na travnatu površinu udarivši u smjerokazni stupić te potom u parkirani radni stroj koji se nalazio na travnatoj površini (koja razdvaja sjevernu od južne kolničke trake).

– Na kolničkoj traci autoceste A3, u blizini Oriovca, dana 7. ožujka, oko 17.50 sati, na mjestu gdje je zbog izvođenja radova promet bio preusmjeren na desnu prometnu traku, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene – javlja policija i dodaje kako je do nesreće došlo…

– Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 23-godišnjak (državljanin Bosne i Hercegovine), upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine kretanja prednjim dijelom osobnog automobila udario u prometnu signalizaciju za preusmjeravanje prometa na desnu prometnu traku…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– …a u daljnjem kretanju je sletio na travnatu površinu udarivši u smjerokazni stupić te potom u parkirani radni stroj koji se nalazio na travnatoj površini (koja razdvaja sjevernu od južne kolničke trake).

– U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni vozač i 29-godišnji suvozač, kojima je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)