28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Umjesto piva, Slavonac ‘popio’ šaku konobarice u glavu! Vikao joj: “Je*** i tebi majku, ku*** jedna…”

2 min read
Konobarica mu je potom zadala udarac stisnutom šakom u predjelu tjemena, piše u presudi, a on njoj uzvratio udarcem otvorenim dlanom u područje glave iza uha.

Naručivao je po dva piva odjednom, sve dok mu nisu rekli da više ne može. Onda je Slavonac krenuo s uvredama, sve dok nije ‘popio’ šaku konobarice u glavu, doznaje i piše portal Danica.hr, a o incidentu koji se dogodio u lipnju, jedne večeri oko 23:15 sati u Gunji, na terasi kafića. Presuda kaže da su krivi za narušavanje javnog reda i mira i gost (20) i konobarica (28).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Gost je u alkoholiziranom stanju zatražio od vlasnika lokala i konobarice da mu donesu dva piva, a kada su ga isti odbili uslužiti, u više navrata glasno vičući obratio se vlasniku: … daj mi dva piva Bog te je*o! – stoji u presudi, kao i da je nastavio, kada je odbijen… – Donesi mi pivo, pi*** jedna, jel’ me čuješ, mamu ti je****, razbit ću te! Konobarica ga je potom upozorila, pa je vikao i na nju još… – Je*** i tebi majku, ku*** jedna, sve ću vam porazbijat! – doznaje i piše portal Danica.hr.

Konobarica mu je potom zadala udarac stisnutom šakom u predjelu tjemena, piše u presudi, a on njoj uzvratio udarcem otvorenim dlanom u područje glave iza uha. Sa stola je uzeo pivsku bocu, bacio ju ispred lokala.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Na pozive suda gost se oglušio, tako je presudu dočekao u odsutnosti. Konobarica je svjedočila da je mladiću donijela dva piva, ali je on kasnije tražio još dva. To je odbila, a on se počeo derati na gazdu… – Upozorila sam ga da se tako ne obraća vlasniku lokala, te da lokal prestaje s radom u ponoć, a on je počeo vikati i na mene. U ruci je držao bocu i krenuo prema meni. Uplašila sam se, pa sam ga šakom udarila u glavu. On mi je uzvratio udarac, ne znam kojim dijelom ruke, ali znam da me je udario u području glave iza uha. Potom je bacio pivsku bocu na asfalt ispred ugostiteljskog objekta gdje se razbila, te je napustio terasu – na sudu je rekla konobarica.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Policija je stigla, pronašla gosta i uhitila ga. Kanžnjen je sa 100 eura, a odbija se od toga 40, jer je noć proveo u policiji. Konobarica je kažnjena sa 60 eura. Oboje moraju platiti po 30 eura prekršajnih troškova.

Foto: Pixabay (ilustracija)