23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Počela prodaja ulaznica za Opus Arenu! Ograničenja nema!

2 min read
Osijek u petak 15. ožujka igra protiv Varaždina i veća ima je briga kako do bodova, kako do pozitivnog rezultata poslije 'toplo-hladne' igre posljednjih kola.

Ograničenja nema! Utakmica se u petak najnormalnije igra na Opus Areni. Analiza i zadnja riječ stručnjaka izvanrednog pregleda službeno, koliko je nama znano, nije još rečena, no neslužbeno doznajemo da se ne nalaze zapreke na novom stadionu NK Osijek, da ništa narušeno nije, a klub je najnormalnije najavio utakmicu za petak. Štoviše, počela je od danas prodaja ulaznica.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Osijek u petak 15. ožujka igra protiv Varaždina i veća ima je briga kako do bodova, kako do pozitivnog rezultata poslije ‘toplo-hladne’ igre posljednjih kola. U posljednjem i jedinom priopćenju kluba na temu stadiona stoji i rečenica… – Uočena su oštećenja na nekonstruktivnom dobetoniranom dijelu, odnosno nisu zamijećena nikakva vidljiva konstruktivna oštećenja same konstrukcije tribine… – stoji među ostalim.

– U srijedu, 13. ožujka, na Ticket pointu stadiona Opus Arena počet će prodaja ulaznica za utakmicu 27. kola SuperSport HNL-a Osijek – Varaždin koja je na rasporedu u petak, 15. ožujka u 17.00 sati. Radno vrijeme Ticket pointa bit će od srijede do petka od 10 do 18 sati. Također, ulaznice možete kupiti i online na ulaznice.hr od srijede od 10 sati – najavio je klub.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Podsjećamo, na utakmici Osijeka i Dinama došlo je otpadanja komada betona ispod istočne tribine stadiona, veličine šake, otprilike. Policija i zaštitari ogradili su to područje, klub se ispričao i najavio izvanredni pregled, koji je u tijeku.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)