15. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u petak cijeli dan u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji!

2 min read
Posjet županiji započet će u Osijeku, gdje sudjelovati na svečanom otvorenju 30. Proljetnog i 24. Obrtničkog sajma, u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije...

– Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u petak, 15. ožujka 2024., u Osječko-baranjskoj županiji. Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić i ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan – objavila je Vlada RH u priopćenju, navodeći gdje će sve sutra biti premijer u Osijeku i okolici.

– Posjet županiji započet će u Osijeku, gdje sudjelovati na svečanom otvorenju 30. Proljetnog i 24. Obrtničkog sajma, u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije. Na događaju je predviđeno prigodno obraćanje premijera Plenkovića, koji će po završetku svečanosti obići 30. Proljetni i 24. Obrtnički sajam.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Potom će sudjelovati na svečanom uručivanju ugovora za projekte u okviru NPOO-a u vijećnici Skupštine Osječko-baranjske županije, gdje je također predviđeno prigodno obraćanje predsjednika Vlade.

– U Đakovu, premijer Andrej Plenković obići će gradilište izgradnje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda (Budrovci) te mjesto izgradnje nove kazete za odlaganje otpada.

– Posjet Osječko-Baranjskoj županiji, predsjednik Vlade završit će u Našicama, gdje će obići Veliki dvorac Pejačević.Tom prigodom sastat će se s našičkim gradonačelnikom Krešimirom Kašubom i predsjednikom Gradskog vijeća Grada Našica Krešimirom Žagarom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Potom će se sastati s predstavnicima Uprave tvornice cementa Nexe, na čelu s predsjednikom Uprave Ivanom Ergovićem u upravnoj zgradi tvornice, gdje će se predsjedniku Vlade predstaviti projekt Co2ntessa – stoji u najavi.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)