28. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Šteta oko 40.000 eura! Baranjac provalio u dvije kuće, trgovinu, a onda zapalio namještaj, krov…

1 min read
...provalio je i u drugu kuću gdje je izazvao požar prinošenjem otvorenog plamena na namještaj prilikom čega se požar proširio na dio krova.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Beli Manastir utvrđena je osnovana sumnja da je 35-godišnjak počinio kazneno djelo „Teška krađa“ i „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“ – javlja danas policija, dodajući kako je počinitelj tijekom veljače provalio u kuću i trgovačku radnju iz kojih je ukrao cigarete i alkoholna pića čime je pričinio ukupnu materijalnu štetu od oko 400 eura.

A onda…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Također, provalio je i u drugu kuću gdje je izazvao požar prinošenjem otvorenog plamena na namještaj prilikom čega se požar proširio na dio krova. Materijalna šteta cijeni se na oko 40.000 eura. Temeljem naloga suda u pretrazi doma i drugih prostorija kod 35-godišnjaka pronađeni su i uz potvrdu oduzeti predmeti kaznenog djela. Slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)